Šéfkuchař/ka

Fakultní nemocnice Brno Odbor hospodářsko-technické správy, Stravovací provoz, Jihlavská 20, 625 00 Brno, přijme:

Šéfkuchaře/ku

Požadavky:

  • výuční list v oboru kuchař nebo maturita v oboru potravinářství, vysokoškolské vzdělání výhodou
  • praxe: na pozici kuchař/ka – šéfkuchař/ka, vedoucí střediska výroby ve velkokapacitních jídelnách, výhoda praxe s výrobou dietních jídel v nemocnicích
  • dobré organizační, řídící a komunikační schopnosti
  • zkušenost s vedením většího počtu zaměstnanců
  • praxe v oboru minimálně 20 let
  • dohled  nad dodržováním všech platných předpisů ve stravovacím provozu
  • schopnost plánování a organizace práce
  • odolnost vůči stresu
  • znalost prostředí velkého zdravotnického zařízení výhodou
  • občanská a morální bezúhonnost

Pracovní náplň:

  • koordinace střídavé směny kuchařů a pomocných sil při denní výrobě jídel pro pacienty a obědů do závodních jídelen  
  • kontrola přejímky surovin ze skladu do výroby k další přípravě na jednotlivých úsecích výroby
  • spolupráce s nutričním týmem na individuálních dietních jídlech  
  • denní kontrola výroby, včetně uvolňování hotových produktů k výdeji a spotřebě

Nabízíme:

  • pracovní místo ve dvousměnném provozu
  • zajímavou a perspektivní práci
  • práci u největšího zaměstnavatele ve zdravotnictví v Jihomoravském kraji
  • celou řadu zaměstnaneckých benefitů v oblasti financí, služeb a volnočasových aktivit

Nástup: ihned nebo dohodou

Kontaktní osoba: profesní životopisy zasílejte na vedoucího Stravovacího provozu Mgr. Lubomíra Oškrdala, e-mail: Oskrdal.Lubomir@fnbrno.cz, tel. 532 233 102, 724 525 668

logo

Firma: Fakultní nemocnice Brno

Kontakt: Jarmila KOSTOVOVÁ
Jihlavská 340/20
625 00 Brno - Bohunice

Telefon: 532233297

Místo práce: Brno

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | Poradna | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2021 KARIERA.CZ s.r.o.